אדריכלות פנים

הסלון של יניב ומאיה, קרית אתא

את הפרויקט הזה קיבלתי כאשר הבית היה עוד שלד.

מיד נגלה האתגר לנגד עיני:

אין מקום לטלויזיה בחלל הסלון!

כל אופציה של ספה ארוכה, היתה חוסמת חלל.

או חוסמת מרפסת, או חוסמת כניסה.

לכן במחשבה יצירתית,

שתלתי קיר קונסטרוקטיבי הנשען על גרם המדרגות,

מזל שזה היה לפני שלב הריצוף, מאחר והיה צורך ביציקת טרום הריצוף.

החלל נפתח, אל תוך קיר קונסטרוקטיבי שלא ניתן להישאר אדיש אליו.

אחד הפרויקטים שאני יותר אוהבת,

בתעוזה, באהבה לחומר, בחיבור המטורף של הפריטים הגרים להן יחדיו באותו החלל.

לפני

אחרי

IR1_3556.jpg
IR1_3587-Edit-Edit-2.jpg
IR1_3563.jpg
IR1_3597-Edit.jpg
IR1_3567-Edit.jpg
IR1_3589.jpg
IR1_3604-Edit.jpg
IR1_3600.jpg
IR1_3612.jpg
IR1_3608.jpg
IR1_3628.jpg
IR1_3604.jpg
IR1_3600.jpg
IR1_3630.jpg
IR1_3621-Pano-2.jpg
IR1_3626.jpg
IR1_3670.jpg
IR1_3647.jpg
IR1_3660.jpg
IR1_3649-Edit.jpg

עוד פרויקטים

צור קשר

טלי אלון

053-827-8929

Israel

  • Facebook - White Circle
לראש העמוד

© 2018  By Studio Zoti